Itt találsz információt a dizájn, arculattervezés szolgáltatásunkkal kapcsolatban.

Ez a szolgáltatás jár minden általunk elkészített honlaphoz, Te döntöd el, hogy mit választassz, mire van szükséged.

Amennyiben még nincs elképzelés a honlapod kinézetével kapcsolatban, esetleg nemrég alapítottad céged, vagy vállalkozásod, mi elkészítjük neked a teljes arculatot.
Esetleg nem vagy megelégedve a jelenlegi dizájnnal, szeretnél változtatni, újítani rajta, hiányzik pár általad elvárt dolog, keress minket bátran, mi segítünk!

dizájn

Céges arculattervezés

A Te céged a Te céged! Tükröznie kell az arculatnak Téged, a szolgáltatásod. Minél modernebb, minél jobban összhangban van, annál hitelesebb lesz.

Mivel is kezdjük? A logóval. Hogy miért? Mert onnan indul minden. A logod fog mindenhol látszani. Legyen az egy üzleti kirakat, egy plakát a kocsin, ablakon elhelyezett matrica. Innen indul, hogy milyen stílust fog az arculat követni. Minimalista, eklektikus, esetleg elegáns. Amint a logó megszerkesztésre került, ezt a stílust építjük be a honlapodba. Ezt az arculatot fogod tovább vinni Te és a céged is!
Elkészítjük a grafikai látványtervet és továbbítjuk neked. Amennyiben elfogadod, elkezdjük a honlapod építését, amennyiben szükséges, korrigálunk rajta.

weboldal optimalizálás

Logo készítés

Mint fentebb említettük már, a logónak nagyon nagy szerepe van a Céged, weboldalad életében.

A tervezés előtt fontos eldönteni, hogy milyen stílust is szeretnénk. Milyen színvilágot. A folyamatos kapcsolattartásnak köszönhetően igyekszünk az általad elképzelt logóhoz legközelebbit szerkeszteni.
Miért is fontos ez? Mikor szó esik az oldaladról, a logódról, kellő magabiztossággal, a legnagyobb lelkesedéssel tudj róla beszélni.
Mi a legmodernebb technikákat használjuk, melyeknek köszönhetően megalkotjuk a tökéletes logót Neked és cégednek.

weboldal tervezés, arculattervezés

Webdizájn

A legújabb programokkal elkészítjük a weboldal struktúráját, majd erre építjük a stíluselemeket.

Amennyiben a cégednek van kialakított arculata, aszerint, amennyiben nincs, megtervezzük. Részletes tájékoztatást adunk arról, hogy milyen stílusok közül választhatsz, ha van esetleg neked tetsző honlap, a szerkezetet megcsináljuk az alapján. OnePage, oldal menü, fenti menü. Minden lehetséges.

© 2016 Ujhonlapod.hu weboldal készítés. Minden jog fenntartva.

Fel
0
Connecting
Please wait...
Küldj üzenetet

Jelenleg nincs elérhető munkatárs, hagyj üzenetet!

Név
* Email
* Leírás
  Lépj be most

  Segítségre van szükséged? Lépj velünk kapcsolatba chaten!

  Neved
  * Email
  * Miben segíthetünk?
  Munkatársunk elérhető!
  Visszajelzés

  Szívesen várjuk visszajelzésed!

  Hogyan értékeled a segítségnyújtást?