Bővebb információ a weboldal felújítás szolgáltatásunkról

Az elkészült honlapot is időnként frissíteni kell. Mind dizájn, mind tartalmi elemekben. Előfordulhat olykor, hogy félben maradt az általad megrendelt honlap.

Bátran keress minket amennyiben szeretnél tartalmi, vagy dizájnnal kapcsolatos változásokat eszközölni a weboldalon. Javasolni szoktuk, hogy havonta jelenjen meg új tartalom, kerüljön pár téma frissítésre. Amint újabb technikák, trendek jelennek meg, ezeket használjuk, jelenítsük meg mi is.
Félben hagyott weboldallal kapcsolatban nem találsz csomagot, mivel nem tudjuk mivel állunk szemben, így nem tudunk korrekt árajánlatot készíteni!

weboldal befejezés

Félben hagyott weboldal

Rosszul működő, be nem fejezett honlapok. Sajnos egyre több megkeresést kapunk ezzel kapcsolatban.

Kényes téma ez, mivel egyáltalán nem tudjuk, hogy mivel is állunk majd szemben. Előfordulhat, hogy teljesen újjá kell építeni a be nem fejezett honlapot, de az is hogy sikerül befejezni. Minden webmester más technikákat alkalmaz, a kódolásban is más és más elemeket használ, melyeket elég nehéz kibogozni.
Amennyiben megrendeled tőlünk ezt a szolgáltatást, felmérjük a honlapod és prezentáljuk a lehetőségeket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az elkezdett projektet befejezzük.

weboldal felújítás

Régi honlap felújítása

Ahogy a divatvilág, a honlapkészítési trendek is változnak. Fontos lépést tartani ezzel a weboldaladon is.

A legújabb trendekkel, technikákkal újítjuk fel a honlapod. Tartalmi, dizájn és programozás terén is.
Keresőoptimalizálás szempontjából is nagyon fontos hogy az oldalad naprakész legyen, de a te munkád is megkönnyíti. A dizájn mellett olyan újabb rendszerek kerültek kialakításra, melyekkel akár te is könnyedén kezelheted az oldalad, amennyiben igényt tartassz rá.
Legjobb példa erre a google újítása. A mobilos használhatóság hiánya miatt rengeteg oldal hátrébb került az organikus találati listán.
Retina érzékeny honlapok. Kritérium, hogy minden felbontásban tökéletesen megjelenjenek a menük, képek, szövegek, logók. Ezeknek sajnos a régi honlapok kevésbé felelnek meg.

weboldal karbantartás

Havi szintű karbantartás

Ahogy fentebb említettük, fontos az oldalad karbantartani, friss információkat közzétenni rajta.

Ezen szolgáltatásunknak köszönhetően a weboldalad nem fog elavulni. Havonta szemmel tartjuk, karbantartjuk és a te hozzájárulásoddal az éppen aktuális változások eszközölve lesznek rajta.
Miért is jó ez? Elmondhatod, hogy mindig a legmodernebb honlappal rendelkezel. A google nagyon szereti a folyamatosan frissülő oldalakat. A látogatóid látják a friss, új átalakításokat, melyek által érdekesebb lesz, jobban ragaszkodnak majd, visszatérő látogatókká válnak.
Esetleg új ötleted van, meglátsz egy másik oldalon bármit, ami megtetszik, felveszed velünk a kapcsolatot és rövid időn belül meg is csináljuk.

© 2016 Ujhonlapod.hu weboldal készítés. Minden jog fenntartva.

Fel
0
Connecting
Please wait...
Küldj üzenetet

Jelenleg nincs elérhető munkatárs, hagyj üzenetet!

Név
* Email
* Leírás
  Lépj be most

  Segítségre van szükséged? Lépj velünk kapcsolatba chaten!

  Neved
  * Email
  * Miben segíthetünk?
  Munkatársunk elérhető!
  Visszajelzés

  Szívesen várjuk visszajelzésed!

  Hogyan értékeled a segítségnyújtást?