Pár szóban láthatsz információt az általunk elkészített honlapok típusairól.

Kiválaszthatod, hogy neked melyik a szimptikus, melyiket szeretnéd az általad megrendelt oldaladhoz. Mindegyik típusnak meg van a maga sajátossága, erőssége, gyengesége, melyről részletes tájékoztatást kaphatsz amennyiben felveszed velünk a kapcsolatot.

Fontos tudni, hogy mindegyik rendszer, technika a legmodernebb. Nem dolgozunk elavult és divatja múlt programokkal, melyek nem adnak olyan felhasználói élményt, mely manapság elvárt.

html weboldal készítés

Portfólió jellegű bemutatkozó honlap

Általában ezek a honlapok HTML5 szerkesztőben készült, a nevében is láthatóan portfólió jellegűek. Pár oldalból állnak, nagyon kevés bonyolultabb rendszert alkalmazó egyszerűbb honlapok. Ezeket mi frissítjük, egészítjük ki szöveggel, plusz tartalommal.

Azoknak ajánljuk ezt a típust, akik nem szeretnének ezzel foglalkozni. Frissíteni, moderálni, képeket feltölteni, ügyes bajos dolgokat intézni rajta. Ilyenkor teljesen ránk van bízva a szerkesztés. Te felveszed velünk a kapcsolatot, mi 24órán belül el is készítjük az adott változtatásokat. Miért is előnyös? Nem terheli le a szervert, amin az oldal fut, ezáltal gyorsabban betöltődik az általunk elkészített weboldalad. Minden frissítésnél figyelembe vesszük a SEO-t (keresőoptimalizálás), kevesebb a hibalehetőség is.

cms rendszerek, wordpress, prestashop

Tartalomkezelő rendszerek (CMS)

Tartalom kezelő rendszerek közül rengeteg létezik. Ingyenes, fizetős, jobb, rosszabb. Nagyon népszerűvé váltak az utóbbi időben és a google találati listáján rengeteg az első helyen landol. Miért is és mit is jelent?

A tartalomkezelő rendszereknek nagy előnye és ezért is váltak annyira népszerűvé, hogy a felhasználó saját maga tudja szerkeszteni, módosítani a honlapját. Hogyan? Egy egyszerű kezelőfelületen keresztül, melyről részletes tájékoztatást és oktatást adunk. Egyszerűen el lehet készíteni az oldalt, könnyedén be is lehet optimalizálni, épp ebből kifolyólag viszonylag olcsó. Tévhit viszont, hogy nem kell hozzá programozó. Rengeteg szempont, rengeteg kritériumnak meg kell felelnie a tökéletes összhangért, melyet mi garantálunk.
Előnyei: Szinte minden megvalósítható vele, könnyen testreszabható és kezelhető, a legújabb technikákat lehet vele alkalmazni. Hátrányok: Minél több dolgot szeretnénk eszközölni vele, annál jobban terheljük a szervert, amin az oldalunk fut.

hirdetőportálok

Hirdető portálok

Legyen az apróhirdetési portál, Ingatlan hirdetésekkel foglalkozó weboldal, nálunk a legprofibbat kapod!

Apróhirdetési portál esetén határ a csillagos ég. Lehetőséged van csak fizetős, ingyenes, kombinált hirdetésekkel foglalkozó weboldal elkészítésének a megrendelésére. Ezekben mi is a jó? Garantált profitot hoznak. Kiemelt hirdetés feladás lehetősége díj ellenében, egyedi hirdetések elhelyezése, stb.

Ingatlan hirdető rendszerek esetében lehetőség van csak saját magad által feltöltött ingatlanokat hirdetni ingatlanosként. Komplett hirdetőportál létrehozása is lehetséges, amin bárki hirdetheti az általa forgalmazott ingatlanokat.

webáruház készítés

Webáruházak

Az általunk elkészített webáruházak a legmodernebb PHP scriptekkel készülnek a legmodernebb stílusban azért, hogy biztosan vásárlót szerezzen. Statisztikát magukban foglalják, melyen a látogatottságot, vásárlásokat napi, heti, havi szinten nyomon tudod követni.

Manapság mindenki készíttethet magának webáruházat, minden elvárás, iskola, tanfolyam nélkül. Ez maga után vonja azt, hogy megnőtt a számuk. Minden termékkategóriában rengeteg készült. Mi biztosítunk arról, hogy az általad megrendelt weboldal kitűnjön a tömegből. Hogy hogyan? Dizájnnal, keresőoptimalizálással és egyszerű, hibamentes használhatósággal. Legyen ez a legkisebb termékmennyiséggel rendelkező webáruháztól a több száz, vagy akár ezres mennyiségűig.

© 2016 Ujhonlapod.hu weboldal készítés. Minden jog fenntartva.

Fel
0
Connecting
Please wait...
Küldj üzenetet

Jelenleg nincs elérhető munkatárs, hagyj üzenetet!

Név
* Email
* Leírás
  Lépj be most

  Segítségre van szükséged? Lépj velünk kapcsolatba chaten!

  Neved
  * Email
  * Miben segíthetünk?
  Munkatársunk elérhető!
  Visszajelzés

  Szívesen várjuk visszajelzésed!

  Hogyan értékeled a segítségnyújtást?